Algemene voorwaarden

De Roedel Hus laat alleen honden uit op werkdagen (maandag t/m vrijdag).
Er is een beperkt aantal wandelingen per dag beschikbaar: vol is vol.
Op nationale feestdagen wordt er niet gelopen.

De Roedel Hus heeft altijd het recht afgesproken uitlaatbeurten af te zeggen in geval van:

-Ziekte
-Zwangerschap
-Privé/ familie omstandigheden
-Weeralarm of extreme gladheid
-Autopech

De Roedel Hus zal indien de situatie zich voordoet zo spoedig mogelijk hierover contact met u opnemen. Eventueel hier uit voortkomende kosten voor de eigenaar van de hond kunnen niet worden verhaald op De Roedel Hus

Betaling en annulering.

Betaling dient vooraf te geschieden. Indien u op een afgesproken datum verhinderd bent dient u dit voor 20.00 uur de dag tevoren door te geven, anders wordt de wandeling in rekening gebracht.

De eigenaar van de hond geeft middels een sleutelcontract toestemming om het huis binnen te gaan of zorgt dat wij binnen gelaten worden door derden.
Schade aan uw huis of interieur als gevolg van een natte of vieze hond valt niet onder de aansprakelijkheid van De Roedel Hus

De hond.

Uw hond moet aan een aantal voorwaarden voldoen om mee te kunnen met onze wandelingen:

  • honden dienen minimaal 12 weken oud te zijn, pups lopen uiteraard nog geen volledig uur mee.
  • Alle honden die meegaan zijn verplicht onze penning te dragen met ons telefoonnummer erop.
  • honden dienen sociaal te zijn met andere honden en dus niet te vechten of agressief gedrag vertonen.
  • honden dienen fysiek in staat te zijn om een uur mee te wandelen.
  • honden dienen, uiteindelijk, verantwoord zonder riem mee te kunnen lopen.
  • Uw hond moet volledig ingeënt, ontvlooid en ontwormt zijn.
  • Om los mee te mogen dient de hond de basis commando’s te kennen (hier, zit blijf e.d.).

Uit voorzorg en door ervaring nemen wij de volgende rassen niet mee:
Amerikaanse Staffords, Engelse Staffords, Bullterriërs, Pittbulls of kruisingen hiervan. Daarnaast, vanwege gezondheidsproblemen, ook geen Engelse Buldoggen.

Een hond mag tijdelijk niet mee:

  • wanneer hij ziek is.
  • wanneer hij mank loopt.
  • wanneer een teefje loops is.

Indien dit ernstige problemen oplevert, kan in overleg, uw hond kort apart uitgelaten worden.

Aansprakelijkheid.

Als eigenaar blijft u te allen tijde aansprakelijk voor uw eigen hond.
U dient WA verzekerd te zijn. Vraag uw verzekeringsagent of uw hond meeverzekerd is.
U blijft namelijk te allen tijde zelf aansprakelijk voor uw hond.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die de hond oploopt of aanricht, maar wij zullen alles doen om dit te voorkomen.
Wij behouden ons het recht voor om te allen tijde diergeneeskundige hulp in te roepen op kosten van de eigenaar. Er wordt altijd eerst contact opgenomen met de eigenaar. In overleg zullen wij uw hond naar uw eigen dierenarts brengen. Wanneer dit echter niet lukt zullen wij uitwijken naar onze eigen dierenarts. De kosten zijn voor rekening van de eigenaar.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het weglopen van uw hond(en). Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat een hond zijn eigen weg kiest, dan zal alles in het werk gesteld worden om de hond(en) terug te vinden.

Privacyverklaring.

Persoonsgegevens verwerking:
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus, kan persoonsgegevens over u verwerken, door dat u gebruik maakt van de diensten van De Roedel Hus, of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Roedel Hus verstrekt.
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus kan de volgende persoonsgegevens verwerken.
•    Uw voor en achternaam
•    Uw adresgegevens
•    Uw telefoonnummer
•    Uw e-mailadres
•    Gegevens over u huisdier

Waarom hondenuitlaatservice De Roedel Hus gegevens nodig heeft.
De Roedel Hus verwerkt uw gegevens om telefonisch contact met u op te nemen als u daar om vraagt, of om u schriftelijk (mail/post) te kunnen benaderden als u daar om vraagt. Daarnaast kan De Roedel Hus uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomt /opdracht of nieuwsbrief.
Hoelang hondenuitlaatservice De Roedel Hus gegevens bewaart
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus bewaart uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
Delen met anderen.
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus verwerkt uw persoonsgegevens alleen aan derde indien nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen.
Google Analytics
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus maakt gebruik van google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. Deze gegevens worden door google verwerkt . Lees het privacy beleid van google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan hondenuitlaatservice De Roedel Hus te verstrekken.
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus heeft google geen toestemming gegevens om via hondenuitlaatservice De Roedel Hus verkregen informatie te gebruiken voor andere google-diensten.
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijderen sturen naar,info@de-roedel-hus.nl. Hondenuitlaatservice De Roedel Hus zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
Beveiliging
Hondenuitlaatservice De Roedel Hus neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, tegen te gaan.