Verzorging van katten en andere huisdieren.

Wilt u op vakantie of heeft u extra hulp nodig vanwege ziekteherstel?

Wij verzorgen uw katten of andere huisdieren aan huis zodat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven! Dus niet gestrest in een vreemde kennel en/of met vreemde katten moet verblijven.

Wat kunnen wij voor u betekenen:

Wij hebben een standaardpakket welke geldig is voor één huisdier of kooi met één of twee huisdieren. Elke additionele kooi wordt apart afgerekend. Daarnaast kunnen tegen bijbetaling extra werkzaamheden verricht worden.

  • We verschonen de (katten)bak of het hok,
  • Water verversen,
  • Voeren de huisdieren,
  • En natuurlijk voorzien we ze van de benodigde knuffels.
  • Naar gelang de afspraak één of twee maal per dag verzorgen.
  • Als uw huisdier medicijnen nodig heeft, zijn wij bereid deze te geven!
  • U kunt de verzorging van uw huisdier ook combineren met de uitlaatservice.

Buiten ons standaardpakket voor uw huisdieren hebben wij nog extra opties om werkzaamheden in huis voor u te verzorgen. Overige werkzaamheden worden in overleg bepaald. Denk hierbij aan de post opruimen, vuilniscontainer buiten zetten, een stofzuiger door het huis halen en de planten watergeven (binnen en buitenshuis). Zo kunt u toch onbezorgd van uw vakantie genieten en hoeft u niet langer van anderen afhankelijk te zijn!

Werkwijze

Eerst is er een kennismakingsgesprek. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en er wordt een afsprakenformulier ingevuld. Het karakter van het dier, eetgewoontes en de normale routine van uw huisdier zijn voorbeelden van wat er allemaal wordt besproken, zodat er tijdens uw afwezigheid zo min mogelijk veranderd.

Voorwaarden:

U bent verantwoordelijk dat alle benodigdheden voor de dieren in huis zijn. Voldoende voeding, kattenbakvulling, schepje, plastic afvalzakjes, speeltjes. En voor de knaagdieren zaagsel, hooi, stro, (kranten, en/ of plastic zakken, wat u gebruikt om de kooi te verschonen).

Voor overige werkzaamheden hebben wij nodig , kammen en borstels die u gebruikt om uw dier(ren) te kammen. Schoonmaakspullen, een goedwerkende stofzuiger, stoffer en blik en een gieter.

  • Uw huisdier en woning dient ongediertevrij te zijn.
  • U dient W.A. verzekerd te zijn.

Tijdens uw afwezigheid vinden wij het prettig dat in geval van calamiteiten u en een 2e contactpersoon bereikbaar zijn. Mocht uw dier onverwacht ziek worden bespreken wij de situatie het liefst eerst met u voordat wij naar de dierenarts gaan, want daar rekenen wij extra kosten voor. Bent u op dat moment niet te bereiken bellen wij de contactpersoon in geval van calamiteiten.

Tot slot: We maken alle afspraken van tevoren. Dus ook de dag van terugkomst. Mocht het anders lopen bericht u ons, of houdt u ons op de hoogte van de situatie.

Kortom, u met vakantie, uw dieren ook een vakantie!

* Bij annulering van gemaakte afspraken worden er kosten in rekening gebracht.